Σουβλάκι Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Aπό το 1965 έως το σήμερα
Το 1965 δύο φίλοι είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν στο κέντρο της Αθήνας ένα πόστο που να προσφέρει στους πελάτες τους Σουβλάκια Καλαμάκια,τα γνήσια Ελληνικά Σουβλάκια. Αποφάσισαν μάλιστα να το ονομάσουν Σουβλάκι Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ λόγω της φήμης της συγκεκριμένης πόλης για τα χοιρινά Καλαμάκια της και στην οποία σχεδόν όλοι σταματούσαν για γρήγορο διάλειμμα και καλό κολατσιό ταξιδεύοντας προς τη Βόρειο Ελλάδα.

Στον χώρο αυτό μάλιστα τα Σουβλάκια προσφέρονταν με ψωμί χωριάτικο δωρεάν και σε όση ποσότητα ήθελε ο καθένας, κάτι που έδινε ένα λόγο παραπάνω για να τον επισκεφθεί κάποιος. Δεν είναι λίγοι οι πελάτες μας που ακόμη έρχονται και μας διηγούνται πως σαν μαθητές ή φοιτητές αγόραζαν ένα Σουβλάκι και χόρταιναν ψωμάκι εκείνα τα δύσκολα χρόνια!

Έτσι λοιπόν το "Σουβλάκι Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ" το γνήσιο Ελληνικό Σουβλάκι καλαμάκι από χοιρινό είχε βρει το χώρο του στο Κέντρο της Αθήνας στην γωνία Γλάδστωνος κ' Κάνιγγος. Από τότε και περνόντας τα χρόνια οι ιδρυτές έφυγαν από κοντά μας άλλος νωρίτερα και άλλος πιο πρόσφατα, η επιχείρηση και η ιδέα τους όμως παραμένει στις οικογένειες τους οι οποίες συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο να λειτουργούν το "Σουβλάκι Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ".

Πεινάς και προσέχεις την διατροφή σου;

Ακόμη και για εσάς που είστε σε διατροφή, στο ψητοπωλείο μας υπάρχουν σωστές διατροφικές επιλογές.
Πρωτεΐνη από το κρέας, υδατάνθρακες από τα πιτάκια και φυσικά βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που περιέχει η σαλάτα! Ολοκληρωμένο γεύμα στο γραφείο.
Παραγγελία