Το Κατάστημα

    Μέχρι και σήμερα ο χώρος είχε δεχθεί δύο ανακαινίσεις, την τελευταία το 1995. Οι εξελίξεις όμως μας οδήγησαν στην μετεγκατάσταση πλέον σε παράπλευρο ακίνητο επί της Κάνιγγος 2-4 έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις των κανόνων υγιεινής και στην πιο άνετη και ασφαλή παραμονή των πελατών μας στο χώρο μας. Αυτό που έχει μείνει σταθερό στο βάθος του χρόνου είναι ο τρόπος παραγωγής που ξεκινά πριν το ξημέρωμα με επιμελή και πολλών σταδίων επεξεργασία συγκεκριμένων κομματιών χοιρινού κρέατος απ'όπου παράγονται τα καλαμάκια. Εφ'όσον ετοιμασθούν, οι έμπειροι ψήστες του καταστήματος, παρακολουθώντας τη ροή των πελατών, προχωρούν στο ψήσιμο έτσι ώστε τα προϊόντα να ψήνονται και να καταναλώνονται άμεσα. Σουβλάκι να μείνει και να περιμένει δεν υπάρχει,αυτός που θα περιμένει για λίγο είναι ο πελάτης ώστε να πάρει το σουβλάκι του φρεσκοψημένο-καυτό-λαχταριστό και να το απολαύσει.

    Έτσι ο πελάτες μας απολαμβάνουν καθημερινά τα φρέσκα και ποιοτικά καλαμάκια παρασκευασμένα από εμάς χωρίς νεύρα και περιττά λίπη, χωρίς προσμίξεις κρεάτων και υλικών που παραπέμπουν σε "junk food".

    Αυτός ο καθημερινός κύκλος εργασίας λοιπόν κλείνει κάθε βράδυ που ο χώρος καθαρίζεται, απολυμαίνεται και ξαναετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πελάτες του την επόμενη μέρα και πάλι!

    Εικόνες